Home

Bestelformulier CD's

Bestelformulier Downloads

Contact

Veel gestelde vragen

Garantie

Links

Medewerkers

over Muziekservice

metronoom

Wie en wat is Muziekservice?

Muziekservice is een éénmansbedrijf opgericht door Arjo de Koning. De voornaamste activiteit is het produceren van CD's voor de dans- en balletles. Voornamelijk opereert Muziekservice op het internet. Door alle zakelijke gegevens openbaar te maken (kijk op contact) hoopt Arjo het vertrouwen te winnen als "internetbedrijf". Ondanks de lage prijzen staat service hoog in het vaandel.

Arjo is meer dan 20 jaar pianist geweest aan de Rotterdamse Dansacademie (tegenwoordig Codarts, hoge school der kunsten) en Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam en heeft dus een ruime ervaring in het begeleiden van balletlessen. Met collega's en docenten onderhoudt hij nog steeds nauw contact over de ontwikkeling van de cd's.
Wij houden de prijzen laag omdat de CD's in eigen beheer worden opgenomen en uitgegeven! Natuurlijk geven wij onvoorwaardelijke garantie. Zie onze pagina over garantie
Wij doen ook nog het volgende:

Muziek bij t.v.commercials:

Onze cd's worden inmiddels ook gebruikt bij t.v.commercials. Voor dat doel kunnen wij ook speciaal voor u componeren en produceren.


Arrangeren:

Van bestaande muziek kunnen wij voor u een arrangement maken voor iedere bezetting. Om maar enkele voorbeelden te noemen, voor fanfare- en harmonieorkest, bigband, koor en combo of piano/orgel.

Bedrukken en kopiëren van cd's:

Wij kunnen ook voor u cd's bedrukken en kopiëren met hetzelfde professionele uiterlijk van onze cd's. De oplage kan vanaf 1 stuks!

Wat bracht ons op het idee om cd's te gaan maken?

Docenten en studenten zoeken steeds naar balletmuziek voor hun lessen. De keuze voor lessen is niet zo groot en bestaande cd's zijn vaak (te) duur. Toen ik dat hoorde ben eens op onderzoek uitgegaan.
De productie van cd's blijkt inderdaad een kostbare aangelegenheid. Kleine aantallen betekenen een hoge productieprijs per stuk en voor grote aantallen is er geen afzetgebied. Ik heb daarom het plan opgevat om zelf cd's voor de balletles te gaan maken en alles in eigen hand te houden, dat wil zeggen: zelf de opnamen maken, afmixen, master maken en cd's kopiëren. Omdat de muziek ge´mproviseerd wordt of vrij is, zijn er ook geen BUMA/STEMRA rechten verschuldigd.
Op deze manier is er ook geen grote voorraad nodig (dat scheelt opslagkosten) en er kan precies op maat in de behoefte worden voorzien. Er kan ook makkelijker aan uw wensen voldaan worden.